Fundraising September 15, 2024 – October 1, 2024 About fundraising

Tökéletes rendetlenség

  • Main
  • Tökéletes rendetlenség

Tökéletes rendetlenség

Eric Abrahamson, David H. Freedman
How much do you like this book?
What’s the quality of the file?
Download the book for quality assessment
What’s the quality of the downloaded files?
Túllátni a renden, egészen a rendetlenség erényéig? Meghaladni a szervezettség hibáját? Nem önellentmondások ezek?
Pedig érdemes megnézni, mi van a renden túl – akár hiszik, akár nem, a rend és a szervezettség olykor nagy árat követelhet! Bármilyen hihetetlenül is hangzik, jelentős megtakarítást lehet elérni egy kis összevisszasággal…
Az ellentmondás azonban nem a rendetlenség előnyei kifejezésben rejlik: a rendszerezettség és a szervezettség vélt előnyeit sokszor meghaladják a költségei, ezek az előnyök pedig gyakorta bizonyulnak illúziónak.
Lehet, hogy ez elsőre Önöket is meglepi, hiszen kisiskolás korunk óta halljuk: „Rend a lelke mindennek!” Nos, ez a könyv segít túltekinteni az ilyen bölcs közmondásokon, bebizonyítva, milyen hasznos dolog kissé hanyagnak lenni – hogy sokszor a rendetlen ember, intézmény vagy rendszer hatékonyabb, rugalmasabb, kreatívabb s nem utolsó sorban eredményesebb, mint a túlszervezettség.
Itt az idő, hogy elfogultság nélkül tekintsünk az íróasztalok és kamasz-szobák összevisszaságára! Gondoljuk újra ezt a dolgot – és lássuk meg az eddig hibaként felrótt rendetlenségben az üdvözítő erényt, amely meglepően nagy eredményekhez vezethet az élet és a munka számos területén!
Publisher:
HVG könyvek
Language:
hungarian
File:
DJVU, 3.57 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian0
Read Online
Conversion to is in progress
Conversion to is failed